Det var en god tid

Digitaludvikling.dk var en god tid. Sitet har ikke været opdateret i umindelige tider, mens jeg har haft andet at se til. Tiderne er også skiftet. Måske skal vi til at se mere nuanceret på forholdet mellem digitalisering og analogisering? Jeg tror det. Tidens it-skandaler og de mange absurde historier samt maniske some-moguler som Zuckerberg og Musk, giver ikke ligefrem grund til jubeloptimisme. Ikke at it ikke kan løse mange problemer og effektivisere helt vildt, men vi må også erkende, at alle teknologier har deres grænser.

Eller at de i de mindste kan implementeres smartere og med bredt inkluderende fall-back-løsninger. Hvad gør vi, hvis nogen kommer til at rive vores internetkabler eller skyde vores kommunikationssatelitter ned. Skal alle død og pine have en flad blok af metal, plast og glas i deres lomme for at komme i kontakt med det offentlige?

Under alle omstændigheder: dette site bliver ikke opdateret mere! Du kan for tiden bedst følge med i mit online-liv enten på LinkedIn eller på Mastodon.

Bedste hilsner,

Toke Riis Ebbesen